«Όχι» από ΠΑΟΚ και Κατσικά σε Ολλανδούς

«Όχι» από ΠΑΟΚ και Κατσικά σε Ολλανδούς

Απόστολος Παγώνης
«Όχι» από ΠΑΟΚ και Κατσικά σε Ολλανδούς

bet365

Ολλανδική ομάδα κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Γιώργου Κατσικά. Οι τρεις πλευρές συζήτησαν, όμως ο ΠΑΟΚ και ο Έλληνας αμυντικός δεν ικανοποιήθηκαν και έκλεισαν την πόρτα.

Την πόρτα του ΠΑΟΚ χτύπησε Ολλανδική ομάδα, χωρίς να γίνει γνωστή η ομάδα από την ΠΑΕ, δείχνοντας ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιώργου Κατσικά. Μετά από συζητήσεις που είχαν οι τρεις πλευρές δεν υπήρξε συμφωνία, καθώς τόσο η ομάδα, όσο και ο παίκτης δεν ικανοποιήθηκαν μ’ αυτά που τους μετέφεραν οι παράγοντες του ολλανδικού συλλόγου. Έτσι λοιπόν ο Κατσικάς θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στην Τούμπα, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να υπάρξει μια νέα επαφή για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Κατσικάς δείχνει να εκτιμά το γεγονός ότι παρότι δεν υπάρχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, δεν έχει τεθεί στο περιθώριο. Επίσης ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά τον τραυματισμό που είχε τον επανέφερε στην 11αδα και κανείς μέσα από την ομάδα δεν τον πιέζει υπέρμετρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα