Εξετάζει και... κλείνει Γκαζαριάν η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Εξετάζει και... κλείνει Γκαζαριάν η Κέρκυρα

bet365

Ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν είναι ο μεγάλος στόχος της Κέρκυρας στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου με την μεταγραφή σύμφωνα με πληροφορίες να βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται όλα τα μεταγραφικά θέματα στην Κέρκυρα, με τους «Φαίακες» να είναι έτοιμοι να κλείσουν ακόμα έναν ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κέρκυρα έχει έρθει εδώ και μερικές μέρες σε επαφή με τους «ερυθρολεύκους» για τον δανεισμό του Γκαζαριάν. Η περίπτωση του ποδοσφαιριστή φαίνεται να προχωράει και μάλιστα ήδη κάποιοι τον θεωρούν κλεισμένο, ειδικά από την ώρα που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Βέβαια, το γεγονός πως ο Γκαζαριάν πιάνει θέση ξένου, πάει λίγο πίσω την υπόθεση αυτή καθώς στην ΠΑΕ ψάχνουν να δουν αν μπορεί να λογιστεί ως κοινοτικός Β λίστας, αν και στον Ολυμπιακό αγωνιζόταν ως ξένος.

Από το νησί, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και διαψεύδουν τίποτα... Το μόνο που κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες ώρες στο νησί του Ιονίου είναι πως ακόμα και μέσα στην μέρα θα ολοκληρωθεί μια μεταγραφική κίνηση που θα κάνει αίσθηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα