Μοίρασε χαρά ο Παναθηναϊκός

Μοίρασε χαρά ο Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Μοίρασε χαρά ο Παναθηναϊκός

bet365

Ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και μέλη της διοίκησης βρέθηκαν στα Παιδικά Χωριά SOS στην Βάρη, έπαιξαν με τα παιδιά και μοίρασαν δώρα.

Αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού αποτελούμενη από τους Ζέκα, Νάνο, Μάρκους Μπεργκ, Νταβίντ Μέντες και Ουασίμ Μπούι, τον αντιπρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΠΑΕ Στράτο Σωπήλη, τον εμπορικό διευθυντή Αντώνη Πολυκανδριώτη και τον επιμελητή της ομάδας Γρηγόρη Παπαβασιλείου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη. Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» φωτογραφήθηκαν με περισσότερα από 50 παιδάκια, να παίξουν μαζί τους ξύλινο ποδόσφαιρο και το επιτραπέζιο παιχνίδι Jenga, αλλά και να ζωγραφίσουν, ενώ παράλληλα τους παρέδωσαν μπάλες υπογεγραμμένες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα