Ανακοίνωσε Ζόρντι Βιδάλ η Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Ζόρντι Βιδάλ η Καλλονή

bet365

Την απόκτηση του 23χρονου Ισπανού επιθετικού μέσου Ζόρντι Βιδάλ ανακοίνωσε την Παρασκευή η Καλλονή, με τον παίκτη να μένει ελεύθερος από την Καλλιθέα.

Στη δεύτερη μεταγραφή της για την περίοδο του Ιανουαρίου (η πρώτη ήταν ο Αντώνης Πετρόπουλος) προχώρησε η Καλλονή. Η ομάδα της Μυτιλήνης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζόρντι Βιδάλ, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Καλλιθέα. Ο 23χρονος Ισπανός επιθετικός μέσος υπέγραψε για τον επόμενο 1,5 χρόνο στον σύλλογο της Λέσβου και έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με αυτόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Jordi Vidal Martín Rojas (Ζόρντι Βιδάλ Μάρτιν Ρόχας).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλονής μας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενάμιση χρόνου, έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα μας και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 20.

Το who is who

Ο Ζόρντι Βιδάλ Μάρτιν Ρόχας, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1991 στην πόλη Αρεθίφε στο νησί Λανθαρότε, το οποίο ανήκει στα Κανάρια Νησιά. Αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος, αλλά και στις πτέρυγες, τόσο δεξιά όσο και αριστερά, και έχει ύψος 1,70μ. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως βρέθηκε μέχρι την τρίτη ομάδα της «βασίλισσας». Ακολούθησε η Λας Πάλμας Β' ενώ το περασμένο καλοκαίρι ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας για λογαριασμό της Καλλιθέας, απ' όπου έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα