Ηλιόπουλος: «Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον Άρη»

Ηλιόπουλος: «Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον Άρη»

Gazzetta team
Ηλιόπουλος: «Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον Άρη»

bet365

Ο Αντρέας Ηλιόπουλος μίλησε στο gazzetta.gr για το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι της Καστοριάς με αντίπαλο τον Άρη. Πήραν Μακρή κοντά και σε επιθετικούς οι «γουναράδες».

Την Κυριακή η Καστοριά υποδέχεται στην έδρα της τον Άρη σ΄ένα παιχνίδι που θυμίζει παλιές καλές εποχές όταν και οι δύο ομάδες αγωνίζονταν στην Α΄Εθνική. Ο Αντρέας Ηλιόπουλος, γενικός αρχηγός των «γουναράδων» με αφορμή το συγκεκριμένο παιχνίδι μίλησε στο gazzetta.gr: «Περιμένουμε το ματς της Κυριακής να αποτελέσει γιορτή για όλη τη Δυτική Μακεδονία. Μια αναμέτρηση Καστοριά –Άρης πάντα έχει ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για τις μοναδικές ομάδες της Γ΄ Εθνικής οι οποίες έχουν κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος.

Θέλουμε να γίνει ένα παιχνίδι σε υγιή αθλητικά πλαίσια όπου θα κερδίσει ο καλύτερος. Είναι η τρίτη φορά εφέτος όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Άρη και ευελπιστούμε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων. Όσον αφορά την ομάδα μας είναι γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε ορισμένα προβλήματα, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές όταν μπαίνουν στο γήπεδο ξεχνούν τα πάντα και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Είμαι πεπεισμένος ότι το ίδιο θα κάνουν και απέναντι στην Μπαρτσελόνα της κατηγορίας. Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον Άρη που κατά την προσωπική μου άποψη, παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Απέκτησαν Μακρή οι «ερυθροκίτρινοι»

Σ΄ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά οι ακρίτες προχώρησαν στην πραγματοποίηση της τέταρτης χειμερινής του μεταγραφής. Ο λόγος για τον νεαρό τερματοφύλακα Κώστα Μακρή ο οποίος ανήκε στον Πυρσό Γρεβενών απ΄όπου και αποχώρησε, μετά την απόσυρση της ομάδας από τη συνέχεια του πρωταθλήματος λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Εκτός όμως από την απόκτηση του Μακρή, οι ακρίτες αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ακόμα δύο παικτών προκειμένου να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης τους.Περαιτέρω εξελίξεις στο θέμα αναμένεται να υπάρξουν την Δευτέρα όπου είναι και η τελευταία μέρα των χειμερινών μεταγραφών, καθώς οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει ακόμα σε μεταξύ τους συμφωνία.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα