«Δεν αποφασίζει ο Ραϊόλα για τον Μαζουακού»

«Δεν αποφασίζει ο Ραϊόλα για τον Μαζουακού»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Δεν αποφασίζει ο Ραϊόλα για τον Μαζουακού»

bet365

Ο Ιταλός εκπρόσωπος του Αρτούρ Μαζουακού, Φρανσέσκο Λινγκέντι διευκρινίζει στο gazzetta.gr πως «ο Ραϊόλα δεν έχει καμία δουλειά με τον Μαζουακού», τονίζοντας πως ο Γάλλος είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό.

«Η μισή Ευρώπη θέλει τον Μαζουακού», ήταν τα πρώτα λόγια του Φρανσέσκο Λινγκέντι στο gazzetta.gr αναφορικά με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ιταλία που θέλουν τον Μίνο Ραϊόλα να μεσολαβεί συστήνοντας τον Γάλλο αριστερό μπακ στην Μίλαν.

Ο συνεργάτης του Κριστόφ Ενροτό βάζει τα πράγματα στη θέση τους τονίζοντας πως: «Η Μίλαν θα ήθελε τον Μαζουακού αλλά δεν έχει λεφτά για να τον αποκτήσει. Ο Μαζουακού παραμένει στον Ολυμπιακό. Είναι μια χαρά στην Αθήνα και τον Ολυμπιακό και δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει».

Ο Λινγκέντι παράλληλα εξέφρασε την ενόχληση του για το μπάσιμο του Μίνο Ραϊόλα σε ότι αφορά τον 21χρονο μπακ σημειώνοντας πως δεν έχει καμία αρμοδιότητα για αυτό!

«Ο Ραϊόλα θα ήθελε τον Μαζουακού, όμως δεν έχει καμία σχέση μαζί του. Δεν είναι ο Ραϊόλα εκείνος που θα αποφασίσει αλλά ο Αρτούρ Μαζουακού και ο Ενροτό.

Είχαν υπάρξει και στο παρελθόν θέματα με τον Ραϊόλα σε ότι αφορά τον Μαζουακού. Δεν σημαίνει πως επειδή είναι γνωστό όνομα πως μπορεί να ελέγχει όλο το ποδόσφαιρο.

Μίλησα μαζί του και έκανε λόγο για δημοσιογραφικό λάθος. Ο Μαζουακού δεν χρειάζεται τον Ραϊόλα και είναι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα