Νικολούδης: «Πιο αμφίρροπο αν βρίσκονταν στο τελικό»

Gazzetta team
Νικολούδης: «Πιο αμφίρροπο αν βρίσκονταν στο τελικό»

bet365

Για το ντέρμπι τη προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάκης Νικολούδης.

Την πίστη του ότι το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ θα είναι άνισο, εξέφρασε με δηλώσεις στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάκης Νικολούδης

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Την άποψη του για την κλήρωση:

«Σίγουρα μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, θεωρώ ότι θα μπορούσε να γίνει μια καλύτερη κλήρωση για την ΑΕΚ. Αν εξαιρέσουμε τον Ηρακλή, οι υπόλοιπες ομάδες δεν μπορούσαν ανταγωνιστούν την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός εδώ και χρόνια μονοπωλεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη έχει πολύ καλή παρουσία είναι άνισο παιχνίδι όμως δεν παύει να είναι παιχνίδι μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων».

-Αν θα ήθελε να ήταν το ζευγάρι αυτό στον τελικό:

«Θα ήταν πολύ πιο όμορφο αν βρισκόταν στο τελικό. Θα ήταν πιο αμφίρροπο το ζευγάρι αν διεκδικούσαν το κύπελλο. Αυτό γιατί είναι ένας αγώνας στον οποίο τα πάντα μπορεί να συμβούν».

-Την εικόνα της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ έχει φιλοδοξίες. Το έδειξε με ευκολία από τον τρόπο που βρέθηκε εδώ. Με ενθουσιάζει όταν τα παιχνίδια στη Football League έχουν 15 χιλιάδες κόσμο. Η ΑΕΚ ανεξάρτητα που παίζει είναι ΑΕΚ, το ίδιο. Είναι μεγάλη ομάδα και ο κόσμος της συμπαραστέκεται».

-Την εικόνα που έχει για το ζευγάρι:

«Ας ελπίσουμε ότι θα γίνουν δυο καλά παιχνίδια ανεξάρτητα το αν προέρχεται η ΑΕΚ από την περιπέτεια της πλέον έχει μπει στο σωστό δρόμο. Τη παρακολουθώ συνέχεια και ίσως καταφέρω να δω το ένα από τα δύο παιχνίδια του ζευγαριού από κοντά. Πάντα ένιωθα ότι ανήκω και στην οικογένεια τόσο της ΑΕΚ όσο και του Ολυμπιακού. Έχω κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα και με τους δύο, έχοντας ζήσει αναμφίβολα εξίσου μεγάλες στιγμές».

-Την πορεία του Ηρακλή:

«Ο Ηρακλής δείχνει τον καλό του εαυτό και στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας , δεν ξέρω αν έχει το βάθος να πάει ψηλά τόσο στο κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα μαζί, είναι μια ομάδα πάντως, η όποια πατά γερά και έχει μέλλον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα