Κλείνει (;) τις μεταγραφές με Σαντάνα

Κλείνει (;) τις μεταγραφές με Σαντάνα

Δημήτρης Τομαράς
Κλείνει (;) τις μεταγραφές με Σαντάνα

bet365

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως ολοκληρώνει τα χειμερινά του... ψώνια με τον Φελίπε Σαντάνα, εκτός και εάν προκύψει μία καλή ευκαιρία της ύστατης ώρας. Καθορίζονται άμεσα και οι αποχωρήσεις.

Ο Σαντάνα πρόκειται εκτός απροόπτου η τελευταία προσθήκη του Ολυμπιακού για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ μαζί με τον Φράνκο Χάρα κλείνουν το... παζλ των μεταγραφών για τον σύλλογο, εκτός και εάν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής. Αυτό θα γίνει μόνο εάν προκύψει κάποια καλή ευκαιρία. Μέχρι πριν από λίγες ώρες πάντως υπήρξε και πληροφορία για δεύτερο στόπερ, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται. Κατά τα άλλα προς αποχώρηση παραμένουν οι Μπονγκ (σ.σ. πιο κοντά σε Γουίγκαν), Πελέ, Ιμπραϊμ (σ.σ. λογικά θα πάει στην ΚΠΡ) και Γκαζαριάν και ενώ είναι ακόμα στον... αέρα ο Διαμαντάκος. Οι τύχες των παικτών αυτών θα κριθούν άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα