Συμφώνησε με Σαντάνα ο Ολυμπιακός (vids)

Συμφώνησε με Σαντάνα ο Ολυμπιακός (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Συμφώνησε με Σαντάνα ο Ολυμπιακός (vids)

bet365

Ο Σαντάνα είναι ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού μετά την καθυστέρηση στο μέτωπο του Νέτο. Συμφώνησε και έρχεται άμεσα στην Ελλάδα ο παίκτης.

Οι εξελίξεις... τρέχουν στο Λιμάνι ως προς τον κεντρικό αμυντικό. Έπειτα από την καθυστέρηση στην υπόθεση του Λουίς Νέτο ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνεργασία πάντα με τους ανθρώπους της ομάδας και τον Βίτορ Περέιρα ενεργοποίησαν μία εκ των επόμενων επιλογών της λίστας του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Φελίπε Σαντάνα, που μπορεί να παίξει στην Ευρώπη.

Στον Πειραιά κατέληξαν σε αυτήν την λύση καθώς είναι ένας παίκτης από το πάνω ράφι και με μεγάλες παραστάσεις στην Ευρώπη και την Γερμανία. Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι οι καλύτερες δυνατές. Και για την ποιότητα και την ταχύτητά του και για την δύναμη που δίνει στα μετόπισθεν μίας ομάδας. Ήταν ένας παίκτης που επρόκειτο να αποχωρήσει από την γερμανική ομάδα.

Επήλθε συμφωνία με την Σάλκε για τον δανεισμό του και ο Σαντάνα πρόκειται να έρθει άμεσα στην χώρα μας για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές. To deal θα είναι έως το καλοκαίρι με προοπτική άλλων δύο χρόνων. Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση ενδέχεται να αφιχθεί στην Ελλάδα την Παρασκευή (σ.σ. το μεσημέρι). Εκτός από τον Σαντάνα πάντως δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και άλλος στόπερ.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είναι 28 ετών και έχει ύψος 1.94 μέτρα. Από το 2006 μέχρι το 2008 ήταν στην Φιγκεϊρένσε για να ακολουθήσει μετά η Μπορούσια Ντόρτμουντ από το 2008 έως το 2013. Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο στην Γερμανία και ήταν φιναλίστ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ την σεζόν 2012 - 2013. Από το 2013 και μετά παίζει στην Σάλκε.

Φέτος είχε ιδιαίτερα μικρό χρόνο συμμετοχής. Είχε στο ενεργητικό του συνολικά έξι αναμετρήσεις. Τέσσερις στην Μπουντεσλίγκα, ένα στο Τσάμπιονς Λιγκ και ένα στο Κύπελλο. Το τελευταίο διάστημα επειδή δεν έβρισκε τον απαιτούμενο χρόνο για να παίξει και να προσφέρει ήταν σε καθεστώς αποχώρησης. Kαθοριστικό ρόλο στο να πάρει ο Σαντάνα την απόφαση να φύγει ήταν η απόκτηση ως δανεικού του Ματίγια Νάσταζιτς από την Μάντσεστερ Σίτι.

* Δείτε στην Gallery βίντεο με τον δυναμικό και ψηλό Βραζιλιάνο σέντερ μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα