Τελειώνει και ανακοινώνεται του Κάσιο (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Τελειώνει και ανακοινώνεται του Κάσιο (vids)

bet365

Ο Βραζιλιάνος Κάσιο πρόκειται να ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή από τον Πλατανιά. Προχωράει και για φορ ο χανιώτικος σύλλογος που έχει απόψε σύσκεψη για το θέμα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κάσιο στον Πλατανιά. Μένουν κάποια τυπικά και διαδικαστικά θέματα για να ανακοινωθεί ο παίκτης. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα ανακοινωθεί άμεσα (σ.σ. το αργότερο έως την Παρασκευή). Επίσης η χανιώτικη ομάδα επισπεύδει τις διαδικασίες για τον φορ. Απόψε θα υπάρξει έκτακτη σύσκεψη για το ζήτημα και ίσως αργότερα βγει και όνομα. Το Gazzetta.gr πάντως σας είχε ενημερώσει έγκαιρα για τις εξελίξεις για τον Κάσιο. Δείτε τον εν δράσει στην Gallery.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα