H προφητική επιστολή Πουλινάκη!

H προφητική επιστολή Πουλινάκη!

Γιάννης Γεωργόπουλος
H προφητική επιστολή Πουλινάκη!

bet365

Το gazzetta.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας την επιστολή του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μάνθου Πουλινάκη δύο μέρες μετά την παραίτηση του προειδοποιώντας για την λαίλαπα των προσφυγών που θα ακολουθούσε.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται με το ένα πόδι στη Football League μετά την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για χρέη στους Χόρχε και Τζόρντι Λόπεθ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη αφαιρούνται 4 βαθμοί ενώ δεν ορίστηκε από την Σούπερ Λίγκα το ματς με τον Ατρόμητο.

Στην κρητική ΠΑΕ έχει επιβληθεί συνολικά αφαίρεση 10 βαθμών, ενώ εάν δεν καταβάλει τα οφειλόμενα στους Ισπανούς ποδοσφαιριστές η Σούπερ Λίγκα θα συνεχίσει να μην ορίζει τα ματς του ΟΦΗ!

Οι ευθύνες βαραίνουν τους πρώην διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ για τις εγκληματικές παραλείψεις και τα συσσωρευμένα χρέη σε πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο πρώην «ισχυρός άνδρας» του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, ο οποίος παραιτήθηκε από τον προεδρικό θώκο των «Ομιλιτών» στις 5 Δεκεμβρίου, είχε σπεύσει δύο μέρες αργότερα με επιστολή του να γνωστοποιήσει στην επόμενη διοίκηση του ΟΦΗ το τι θα επακολουθούσε καθιστώντας σαφές πως αρκετοί πρώην ποδοσφαιριστές θα κατέθεταν προσφυγή.

Ο κ. Πουλινάκης μέσα από την επιστολή την οποία παρουσιάζει κατ'αποκλειστικότητα το gazzetta.gr εξηγεί το τι συνέβαινε στους κόλπους του ΟΦΗ αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε τα προβλήματα που παρουσιάζονταν ζητώντας από τους διαδόχους του να κινηθούν στην ίδια κατεύθυνση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα