«Κρούση σε Ντε Μαϊό ο Ολυμπιακός» (vids)

«Κρούση σε Ντε Μαϊό ο Ολυμπιακός» (vids)

«Κρούση σε Ντε Μαϊό ο Ολυμπιακός» (vids)

bet365

Πρόταση στον Σεμπαστιάν Ντε Μαϊό έχει κάνει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, με τη Τζένοα όμως να μην έχει δώσει ακόμα το «οκ».

Μπορεί ο Ολυμπιακός να περιμένει την απάντηση της Ζενίτ για τον Νέτο, ωστόσο το βλέμμα είναι και σε άλλες περιπτώσεις! Όπως αναφέρει η έγκυρη ιστοσελίδα του Gianluca Di Marzio, οι ερυθρόλευκοι έκαναν κρούση στον Σεμπαστιάν Ντε Μαϊό, με τον Γάλλο αμυντικό να είναι θετικός στην προοπτική να παίξει στους «ερυθρόλευκους». Ο 27χρονος στόπερ αποδέχθηκε την πρόταση των Πειραιωτών και μάλιστα φέρεται να πιέζει για να ολοκληρωθεί το deal.

Ωστόσο, η Τζένοα δεν έχει πει ακόμα το «ΟΚ» στον Ολυμπιακό, μιας και φέρεται να ζητά περισσότερα χρήματα από αυτά που δίνει ο Ολυμπιακός. Οι Ιταλοί τονίζουν πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα, μιας και ο αμυντικός της Τζένοα (21 συμ., 2 γκολ) αρέσει αρκετά στους Πειραιώτες. Ο Ντε Μαϊό είναι κάτοχος ιταλικού και γαλλικού διαβατηρίου και έχει περάσει από Μπρέσια, Σελάνο και Φροζινόνε και ενώ από το 2013 είναι στην Τζένοα.

Είναι προϊόν των Ακαδημιών της Νανσί όμως έχει γαλουχηθεί στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Έχει ύψος 1.90 μέτρα και είναι δεξιοπόδαρος. Φέτος μετράει 19 συμμετοχές. Έχει 17 ματς στο πρωτάθλημα και 2 στο Κόπα Ιτάλια. Δείτε παρακάτω στην Gallery βίντεο από τον Σεμπαστιάν Ντε Μαϊό που δεν είναι διεθνής με καμία Εθνική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα