«Δεν έχει σχέση ο Ολυμπιακός στη μεταγραφή Πουλίδο»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Δεν έχει σχέση ο Ολυμπιακός στη μεταγραφή Πουλίδο»

bet365

Ο ατζέντης του Άλαν Πουλίδο, Φελίπε Αγιάλα δήλωσε στον συνεργάτη του gazzetta.gr στο Μεξικό, Μιγκέλ Άνχελ Μπρισένιο πως ο νεαρός στράικερ υπέγραψε για 1,5 χρόνο στο Λεβαδειακό, ενώ ο Ολυμπιακός δεν εμπλέκεται στο deal!

Μία ακόμη ανατροπή στο σίριαλ Πουλίδο. Ο Μεξικανός βρίσκεται ήδη στη Λιβαδειά για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του Λεβαδειακού, όμως σύμφωνα με τον ατζέντη του, Φελίπε Αγιάλα, ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία ανάμιξη στη μεταγραφή!

Ο Μεξικανός μάνατζερ μίλησε στον συνεργάτη του gazzetta.gr, Μιγκέλ Άνχελ Μπρισένιο και την εκπομπή «Super Estadio» εγείροντας ερωτηματικά και απορίες με τα λεγόμενα του.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Λεβαδειακός δίνει την ευκαιρία στον Πουλίδο να αγωνιστεί επιστρέφοντας στην ενεργό δράση.

Εξασφαλίσαμε προσωρινή άδεια από την FIFA. Παράλληλα συνεχίζεται η νομική διαδικασία προκειμένου ο Άλαν να δικαιωθεί», ήταν τα πρώτα λόγια του Αγιάλα.

Σε ερώτηση του Μεξικανού δημοσιογράφου για τον Ολυμπιακό, ο Αγιάλα ήταν σαφής.

«Το συμβόλαιο του με τον Λεβαδειακό θα έχει διάρκεια για 1,5 χρόνο. Θα ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα άμεσα.

Ακούστηκαν πολλές φήμες. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε αλλά δεν έχει ανάμιξη στη μεταγραφή»

Τέλος ο μάνατζερ του πρώην παίκτη της Τίγκρες, ισχυρίστηκε πως ο Πουλίδο βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

«Ο Άλαν Πουλίδο από την μέρα που αποχώρησε από την Τίγκρες διατηρείται σε άψογη κατάσταση καθώς προπονείται δύο φορές την μέρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα