Στο χείλος του γκρεμού ο ΟΦΗ

Στο χείλος του γκρεμού ο ΟΦΗ

Gazzetta team
Στο χείλος του γκρεμού ο ΟΦΗ

bet365

Ατελείωτα τα προβλήματα στον ΟΦΗ, καθώς ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος κατέθεσε προσφυγή, ενώ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είναι στην πόρτα της εξόδου. Κίνδυνος για το ματς με τον Ατρόμητο.

Ατελείωτες είναι οι περιπέτειες του ΟΦΗ, καθώς τα προβλήματα δεν σταματάνε να κάνουν την εμφάνισή τους...

Τελευταίο παράδειγμα, η προσφυγή που κατέθεσε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, προκειμένου να διασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται και να μείνει ελεύθερος από τον Όμιλο.

Αυτό όμως δεν είναι και το μοναδικό... Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Κρήτη είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς η διοίκηση δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση για τα δεδουλευμένα του.

Και μέσα σε όλα αυτά, εντός της ημέρας θα φανεί αν θα γίνει τελικά το ματς με τον Ατρόμητο, καθώς έχει κυκλοφορήσει η φήμη πως Ζόρντι και Χόρχε Λόπεθ έχουν ζητήσει από την SuperLeague να ενεργοποιήσει την ποινή της αφαίρεσης βαθμών.

Η διοργανώτρια αρχή, αναμένεται να πάρει σήμερα την απόφαση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα