Επιμένουν για Καρέλη στην Ιταλία

Νίκος Ρόλλας
Επιμένουν για Καρέλη στην Ιταλία

bet365

Η Corriere della Sera επαναφέρει το όνομα του Νίκου Καρέλη μεταξύ των υποψηφίων για την Τορίνο.

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να μετράει λίγα 24ωρα ζωής ακόμη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα σενάρια σταματάνε… Ειδικά στην Ιταλία.

Έτσι, το όνομα του Νίκου Καρέλη ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα για την Τορίνο, χάρη σε δημοσίευμα της εφημερίδας Corriere della Sera.

Σε αυτή λοιπόν, ο Έλληνας επιθετικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της Τορίνο, μαζί με τους Γκονζάλο Μπεργκέσιο και Ζερμέν Ντενίς.

Μάλιστα τα σχόλια που συνοδεύουν τον άσο του «τριφυλλιού» είναι κολακευτικά, καθώς χαρακτηρίζεται ως «ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που μπορεί να παίξει τόσο αριστερά, όσο και στο κέντρο της επίθεσης».

Βέβαια έχει και ένα σημαντικό λάθος, καθώς αναφέρει πως έχει πετύχει μόλις 2 γκολ εφέτος, ενώ ο Νίκος Καρέλης έχει βρει συνολικά 10 φορές δίχτυα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα