Με... όπλο του την Λεωφόρο (vid)

Νίκος Ρόλλας
Με... όπλο του την Λεωφόρο (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη (19:00) και με την ώθηση του κόσμου του, θέλει να περάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Τρίτη και τελευταία ημέρα των επαναληπτικών του Κυπέλλου Ελλάδας σήμερα και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη, στην ρεβάνς του 1-1 της προηγούμενης εβδομάδας στα Πηγάδια.

Οι «πράσινοι» ψάχνουν τη νίκη (ή ακόμη και την ισοπαλία χωρίς γκολ) για να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης και να μείνουν «ζωντανοί» στην επίτευξη του στόχου που έχουν θέσει από την αρχή της σεζόν… Να διατηρήσουν δηλαδή τα… κεκτημένα από την περσινή χρονιά.

Στην προσπάθεια τους αυτοί, ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του, θα έχουν την ώθηση του κόσμου, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την γενική είσοδο με 10 ευρώ που έβαλε η ΠΑΕ, έχει ήδη εξαντλήσει το μεγαλύτερο μέρος των εισιτηρίων (περίπου 10.000 εισιτήρια έχουν φύγει).

Στο «τριφύλλι» βέβαια, ευελπιστούν να μην τους τα χαλάσει ο καιρός με τις βροχές, καθώς μπορεί οι κεντρικές θύρες να καλύπτονται με σκέπαστρο, όμως το ίδιο δεν συμβαίνει με αυτές που είναι στα «πέταλα» και στα κόρνερ…

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος τώρα, το ευχάριστο για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού είναι πως δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς με εξαίρεση τον Μπούι και τον Νίνη, ο οποίος μπορεί να έχει επιστρέψει σε φουλ πρόγραμμα, αλλά δεν είναι έτοιμος, όλοι οι άλλοι παίκτες είναι κανονικά στην διάθεσή του.

Η αποστολή αποτελείται από 20 παίκτες και συγκεκριμένα τους: Κοτσόλη, Στιλ, Κότσαρη, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη, Νάνο, Μπούρμπο, Μέντες, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλη και Κλωναρίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα