Παπαδόπουλος: «Έπαιξε ρόλο η αποβολή του Κρητικού»

Νίκος Τσιώκος
Παπαδόπουλος: «Έπαιξε ρόλο η αποβολή του Κρητικού»

bet365

Ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε πως έπαιξε ρόλο η προβολή του Κρητικού, καθώς και ότι είπε στους παίκτες του ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι χαμένο.

Μετά το 1-2 του πρώτου αγώνα, τα Χανιά είχαν δύσκολο έργο στους Ζωσιμάδες, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ωστόσο, ο Σούλης Παπαδόπουλος δε θεωρούσε χαμένο το παιχνίδι και αυτό είπε στους παίκτες του, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ τόνισε πως έπαιξε ρόλο η αποβολή του Κρητικού και στάθηκε στις δύο φάσεις του «Άγιαξ» στα τελευταία λεπτά της παράτασης (δοκάρι Ίλιτς, τακουνάκι Τζημόπουλου που απέκρουσε ο Σικαλιάς). «Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να λες ποτέ, κι εγώ προσωπικά δεν το λέω. Κανένα παιχνίδι δεν είναι χαμένο ή αδιάφορο. Ιδιαίτερα για ομάδες της Football League και ιδιαίτερα για τα Χανιά που έχουν λίγες ευκαιρίες να παίξουν κόντρα σε ομάδες Σούπερ Λιγκ.

Άποψή μου είναι ότι παίζεις και διεκδικείς όλα τα ματς. Αυτό είπα και χθες στα παιδιά, τους είπα να παίξουμε για την πρόκριση. Φαίνεται παράξενο. Ευτυχώς δεν τα χτυπήσαμε τα πέναλτι όπως χτες στην προπόνηση. Το ματς το πήγαμε όπως το είχαμε σχεδιάσει. Ο ΠΑΣ είχε προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι.

Ξανακάναμε τέτοια πρόκριση στο παρελθόν και ήξερα ότι με το άγχος που θα είχε ο ΠΑΣ μετά το 1-1 και με τους παίκτες που δεν έβαλε, ήξερα ότι θα είχαμε το πάνω χέρι, παρότι προηγήθηκε. Ρισκάραμε παρά το 1-0. Αν βάζαμε ένα γκολ θα ήταν στα πόδια μας. Ρόλο έπαιξε και η αποβολή του Κρητικού.

Διαχειριστήκαμε καλά το ματς και μπορούσαμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ για να μην το πάμε στην παράταση. Πριν την παράταση είπαμε να μη ρισκάρουμε άλλο. Ο ΠΑΣ είχε δύο φάσεις να πάρει αυτός την πρόκριση με το δοκάρι και τη φάση του Τζημόπουλου στο 120'. Πήγαμε στα πέναλτι, μπήκαν όλα μέσα, ενώ χθες δεν είχαν μπει στην προπόνηση.

Θα ξεκουραστούμε, θα προπονηθούμε πάλι αύριο στα Γιάννενα και θα πάμε για το ματς με τον Φωστήρα. Δεν περίμενα την πρόκριση, αλλά είναι σημαντική. Συγχαρητήρια στον κ. Πετράκη που κάνει πολύ καλή δουλειά στα Γιάννενα. Για μένα αξίζαμε σήμερα την πρόκριση».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα