Στήριξε Ντιέγο Κόστα ο Μουρίνιο

Γιώργος Κοντογεώργης
Στήριξε Ντιέγο Κόστα ο Μουρίνιο

bet365

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, στήριξε τον Ντιέγο Κόστα ο οποίος πάτησε Τσαν και Σκρτελ στο ματς με την Λίβερπουλ.

Ο Ισπανός επιθετικός των Μπλε πάτησε τους Εμρέ Τσαν και Μάρτιν Σκρτελ σε δύο διαφορετικές φάσεις και ο Special One υπερασπίστηκε τον παίκτη του και τα 'έχωσε' με έμμεσα αλλά με σαφή τρόπο στον αναλυτή του Sky Sports, Τζέιμι Ρέντναπ. Ο τελευταίος είπε ι κατά τη διάρκεια εκπομπής ότι ο Ντιέγο Κόστα κάνει 'εγκλήματα'.

«Δεν ξέρω τι καταλαβαίνετε με το πάτημα. Μπορεί να έχετε επηρεαστεί από τον… Δεν θα πω κάποια λέξη που θα με βάλει σε μπελάδες αλλά νομίζω ότι αυτή τη φορά δεν μπορεί να τιμωρηθώ λέγοντας ότι υπάρχει προσπάθεια στην τηλεόραση από συγκεριμένο άτομο που λέει ότι Ντιέγο Κόστα κάνει εγκλήματα. Αυτός ο τύπος πρέπει να είναι τρελός. Αυτά που αποκαλείτε πατήματα και το Sky Sports εγκλήματα, πρέπει να πω ότι είναι κάτι που έγινε χωρίς πρόθεση. Πάει στη μπάλα, κυνηγάει τη μπάλα, ο αντίπαλος είναι στο έδαφος, έχουν επαφή και βάζει το δεξί του πόδι για να πάρει τη μπάλα» είπε ο Πορτογάλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα