ΠΑΟΚ:Το τηλεφώνημα Περέιρα σε Κόστα

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ:Το τηλεφώνημα Περέιρα σε Κόστα

bet365

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε με τον προπονητή του Βίτορ Περέιρα να δελεάσει τον Ρικάρντο Κόστα προσφέροντας μεγαλύτερο συμβόλαιο με τον Πορτογάλο αμυντικό ν' απαντάει αρνητικά. Αυτή ήταν μια μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο εντυπώσεων.

«Πόρτα» έφαγε ο Ολυμπιακός από τον Ρικάρντο Κόστα στην προσπάθεια του να κάνει δικό του τον Πορτογάλο αμυντικό. Ο 33χρονος αμυντικός, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν "πετάξει για την Ελλάδα δέχθηκε το πρωί της Τρίτης (27/1) τηλεφώνημα από τον Βίτορ Περέιρα να μην υπογράψει στον ΠΑΟΚ καθώς τον θέλει στον Ολυμπιακό. Στην συνέχεια όταν έφτασε ο παίκτης στο Ελευθέριος Βενιζέλος υπήρξε νέο τηλεφώνημα από τον προπονητή των «ερυθρόλευκων».

Αυτή την φορά φέρεται να του είπε πως έξω από το αεροδρόμιο βρίσκεται κάποιος άνθρωπος της ομάδας για να τον μεταφέρει στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η πρόταση που του κατατέθηκε ήταν μεγαλύτερη απ’ αυτή του ΠΑΟΚ. Ο Κόστα, αφού άκουσε τα όσα είχε να του πει ο συμπατριώτης του, στη συνέχεια επικοινώνησε με τον εκπρόσωπό του, Γκασπάρ.

Ο εκπρόσωπός του, του ζήτησε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη και να μην ασχοληθεί με άλλες προτάσεις. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε μια μεγάλη νίκη σε επίπεδο εντυπώσεων απέναντι στην ομάδα που θα παλέψουν μαζί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα