Κηφισιά - Εθνικός 1-0

Gazzetta team
Κηφισιά - Εθνικός 1-0

bet365

Σημαντική εντός έδρας νίκη πέτυχε η Κηφισιά η οποία κέρδισε με 1-0 τον Εθνικό, σε αγώνα για την 15η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης, παρέμεινε η Κηφισιά. Η ομάδα του Μάρκου Μαυρομάτη ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος από τους Πειραιώτες, δεν κατάφερε όμως να μετατρέψει σε γκολ την υπεροχή την οποία και είχε με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες δίχως γκολ.

Ότι δεν κατάφερε το συγκρότημα των βορείων προαστίων στο πρώτο μέρος, το πέτυχε στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 51΄ με το ανάποδο ψαλίδι του Βέρμπη, αποτέλεσμα το οποίο και παρέμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Στασινός, Έσλερ, Τεγούσης, Κολοτούρος, Τσιμικλής, Γιόνδης, Γκούτσουλας (85΄ Φέτσης), Βέρμπης (90΄ Δρυμούσης), Θανόπουλος (67΄Ματσούκας), Καραμπάς

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Γκορόγιας (70΄Παυλόπουλος), Χαλκιάς, Μακρής, Κουκούλης, Τογρού, Λύγκος, Μάναλης, Σταφσουλάι, Σαμιώτης (55΄ Σούφλας), Παυλάκης (62΄ Γερόλυμος)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα