Παράπονα για τη διαιτησία από Τζαναβάρα

Gazzetta team
Παράπονα για τη διαιτησία από Τζαναβάρα

bet365

Ξεκάθαρα παράπονα από τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο εξέφρασαν τόσο ο Παναγιώτης Τζαναβάρας όσο και ο Γιώργος Δεληζήσης.

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Μπήκαμε πολύ καλά, είχαμε 2-3 τελικές και δεν μας δόθηκε ένα εμφανέστατο πέναλτι. Ξαφνικά βρεθήκαμε να χάνουμε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο λόγω κάποιων λαθών, αλλά και του κακού αγωνιστικού χώρου. Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε, πιέσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε» δήλωσε ο τεχνικός των «βυσσινί», προσθέτοντας: «Δεν θέλω να μιλάω για διαιτητές, αλλά η διαιτησία του σημερινού παιχνιδιού, ήταν κακή για την ΑΕΛ και αυτό δεν συνέβη μόνο σήμερα, αλλά έχει συμβεί αρκετές φορές. Εμείς, χτίζουμε την ομάδα μας, λειτουργούμε σιγά-σιγά, όπως θέλουμε εντοπίζουμε κάποια λάθη και βελτιωνόμαστε. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του αμυντικού των Θεσσαλών: «Σήμερα, είμαστε πολύ εκνευρισμένοι με την συμπεριφορά του διαιτητή σήμερα. Όσα εμπόδια και να μας βάλουνε, εμείς θα τα πηδήξουμε. Εμείς, ευχαριστούμε την Ζάκυνθο για την φιλοξενία».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα