ΠΑΟΚ: «Καθυστερούμε για να γίνουν οι καλύτερες μεταγραφές»

ΠΑΟΚ: «Καθυστερούμε για να γίνουν οι καλύτερες μεταγραφές»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Καθυστερούμε για να γίνουν οι καλύτερες μεταγραφές»

bet365

Με το σκεπτικό πως θα αποκτηθούν παίκτες οι οποίοι θα προσφέρουν στην ομάδα και δεν θα γεμίσουν απλά μια θέση στο ρόστερ, πορεύονται στο μεταγραφικό κομμάτι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, όπως είπαν οι Ιάκωβος Αγγελίδης και Ζήσης Βρύζας στους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου.

Ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου του βορρά», μίλησαν με τους οργανωμένους και απάντησαν στις ερωτήσεις που αφορούσαν την καθυστέρηση που έχει σημειωθεί στην ενίσχυση του υπάρχοντος έμψυχου υλικού:

«Δεν είναι θέμα το οικονομικό και αυτό αποδείχθηκε με την περίπτωση του Νομπόα. Στο σκεπτικό μας είναι να έρθουν στην ομάδα παίκτες που δε θα γεμίσουν το ρόστερ απλά για να λέμε ότι κάναμε μεταγραφές. Κοινή απόφαση είναι να γίνουν οι καλύτερες δυνατές κινήσεις που απαιτούν υπομονή. Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν παίζει ρόλο μόνο η δική μας επιθυμία αλλά και το τι θέλει ο παίκτης που έχουμε στο στόχαστρο. Πολλές φορές είμαστε αναγκασμένοι να τον περιμένουμε για να αποφασίσει».

Εν συνεχεία, υποστήριξαν ότι: «Δεν απουσιάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός και δεν αφορά μόνο την απόκτηση παικτών από το πάνω ράφι. Εμείς έχουμε εντοπίσει νεαρούς παίκτες, τους έχουμε ξεχωρίσει, έχουμε κάνει τις κινήσεις μας και θα το δείτε το καλοκαίρι».

Όσο για την υπόθεση του Βιεϊρίνια, ο Ζήσης Βρύζας είχε να πει: «Κάνουμε την προσπάθεια μας και σας διαβεβαιώ. Είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση αλλά το προσπαθούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα