ΠΑΟΚ: Ιατρικά και υπογραφές για Ρικάρντο Κόστα

ΠΑΟΚ: Ιατρικά και υπογραφές για Ρικάρντο Κόστα

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Ιατρικά και υπογραφές για Ρικάρντο Κόστα

bet365

Αυτή την ώρα ο Ρικάρντο Κόστα περνάει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και το μεσημέρι αναμένεται να υπογράψει στον ΠΑΟΚ για τον επόμενο 1,5 χρόνο,κ επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Ρικάρντο Κόστα στον Κόστα. Όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr ο Πορτογάλος στόπερ, είναι ένα βήμα από το να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την ομάδα και μέσα στη μέρα αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόκτησή του.

Τούτη την ώρα, περνάει από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και το μεσημέρι θα υπογράψει το συμβόλαιό του που θα έχει εκπνέει το καλοκαίρι του 2016 (1,5 χρόνο).

Έτσι, με αυτή την κίνηση η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενισχύει σημαντική την θέση των στόπερ, αφού μετά τον Παπαγιαννόπουλο αποκτά και τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα