Βιεϊρίνια: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Βιεϊρίνια: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Βιεϊρίνια: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια φαίνεται ότι έκλεισε την πόρτα στον ΠΑΟΚ και... ανέβαλε γι' ακόμα μια φορά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πορτογάλος άσος της Βόλφσμπουργκ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αυτή τη στιγμή έχει αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου που του έγινε από τους «λύκους», μίλησε στο «Kicker» για την προσφορά που του έχει κάνει ο ΠΑΟΚ και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μια μέρα θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή».

Για το θέμα της παρουσίας του στη Βόλφσμπουργκ και τις συζητήσεις που έχει με τον σύλλογο, είπε: «Ο καθένας, ακόμη και εγώ σκέφτηκα ότι θα ήταν εύκολο, αλλά δεν είναι. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος όσο πριν. Είναι απλό: Δεν έχουμε βρει ακόμη μια λύση που θα αφήσει και τις δύο πλευρές ικανοποιημένες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα