Μπέιλ: «Δεν με φαντάζομαι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Μπέιλ: «Δεν με φαντάζομαι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

bet365

«Κύριε Μπέιλ θα πηγαίνατε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;», είναι η ερώτηση και ο ίδιος χωρίς να το σκεφτεί και πολύ απαντά «δεν μπορώ να φανταστώ μου εκεί». Και κάπως έτσι πρέπει φρενάρει η όρεξη του Φαν Χάαλ για τον Ουαλό σούπερ σταρ.

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γκάρεθ Μπέιλ να βρίσκεται στη λίστα με τα... ψώνια που θέλει να κάνει ο Λουίς Φαν Χάαλ. ο ίδιος ο παίκτης όμως, δεν μπορεί αν φανταστεί ότι επιστρέφει στην Premier League, με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι, τουλάχιστον δηλώνει τώρα. Ποιος μπορεί να ξέρει τι γίνεται αύριο - και ειδικά στο ποδόσφαιρο, που τα πάντα είναι ρευστά.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», τονίζει αρχικά στον «Cadena Ser» ο Γκάρεθ Μπέιλ και εξηγεί;

«Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με ρώτησαν αν είμαι δυστυχισμένος στην Ρεάλ Μαδρίτης και είχα πει ότι είμαι πραγματικά ευτυχισμένος εδώ. Εχω μερικά χρόνια που έχουν απομείνει στο συμβόλαιό μου και το διασκεδάζω. Κερδίζουμε τρόπαια και θέλω να συνεχίσω να το κάνω αυτό εδώ, στη Μαδρίτη».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα