«Ψάχνεται» και για το καλοκαίρι η Βέροια

«Ψάχνεται» και για το καλοκαίρι η Βέροια

bet365

Παρά την μεταγραφή του Νέτο, η Βέροια ψάχνει κι άλλο δεξί μπακ ενόψει του καλοκαιριού.

Ασταμάτητα δουλεύουν οι άνθρωποι της Βέροια που ασχολούνται με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου, καθώς δεν κοιτούν περιπτώσεις παικτών που μπορούν να απασχολήσουν τώρα, αλλά και για αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν το καλοκαίρι να έρθουν ως ελεύθεροι.
Μία από της θέσεις που... δουλεύουν πιο πολύ, είναι αυτή του δεξιού μπακ, καθώς η μεταγραφή του Νέτο αποτελεί ρίσκο, με τον Βραζιλιάνο να προέρχεται από πολύ μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας.

Δύο από τις περιπτώσεις που εξετάζονται, είναι αυτή του Σταθη από τον ΟΦΗ, (μπορεί να παίξει και πιο μπροστά) και ο Ζουμπουλάκης, που επέστρεψε στην Κέρκυρα για ένα εξάμηνο. Από εκεί και πέρα, δεδομένο είναι πως η «Βασίλισσα του Βορρά» θα... χτενίσει και το εξωτερικό, κάτι που συνηθίζει να κάνει εδώ και χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα