Μέρα για γήπεδο, μέρα για... Κύπελλο

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Μέρα για γήπεδο, μέρα για... Κύπελλο

bet365

Ο Ολυμπιακός σφραγίζει την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Τύρναβο. Ο Πανιώνιος πηγαίνει στη Βέροια κι ο ΠΑΣ υποδέχεται τα Χανιά.

Η δράση στο Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται.

Μετά την πρόκριση του ΟΦΗ απέναντι στον Πανθρακικό, τον θρίαμβο του Ηρακλή επί του Αστέρα Τρίπολης και του Απόλλωνα Σμύρνης επί του Λεβαδειακού, το πρόγραμμα συνεχίζεται με άλλες τρεις αναμετρήσεις.

Πρώτη αναμέτρηση είναι αυτή της Βέροιας με τον Πανιώνιο. Η ομάδα της Ημαθίας, ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη με 2-1 και θέλει τη νίκη για να συνεχίσει στο θεσμό.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ υποδέχεται τα Χανιά (17:15), με το ματς στην Κρήτη να είχε λήξει με το υπέρ 2-1 της ομάδας της Ηπείρου.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός, έχει να αντιμετωπίσει τον Τύρναβο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Βίτορ Περέιρα θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει το βαθμό ετοιμότητας του Φράνκο Χάρα, αλλά και άλλων παικτών που δεν έχουν αγωνιστεί πάρα πολύ όπως ο Μπουχαλάκης, ο Βούρος, ο Σαλίνο.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Φουστέρ να ξεκινήσει στην 11άδα μετά το πρόβλημα στο αριστερό του χέρι, ενώ ο Μιλιβόγεβιτς θα βρεθεί στα αρχικά του πλάνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα