Ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού για το γήπεδο της ΑΕΚ

Δήμος Μπουλούκος
Ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού για το γήπεδο της ΑΕΚ

bet365

To gazzetta.gr βρήκε την ομιλία του νέου Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή στη Βουλή για το γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά και για το «Καραϊσκάκη» που καταστράφηκε!

Ο Σταύρος Κοντονής είχε μιλήσει στην Βουλή στις 30 Ιουλίου 2014 κατά τη συνεδρίαση της Βουλής για το «Ρυθμιστικό Σχέδιο Αττικής», που αφορούσε και το γήπεδο της ΑΕΚ.

Τότε ήταν κάθετα αντίθετος με την παραχώρηση των τριών στρεμμάτων από το άλσος ενώ μίλησε για πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα.

Τότε, μεταξύ άλλων, είχε δηλώσει: «Είναι δυνατόν, τρία στρέμματα του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας να καταστραφούν τη στιγμή που η Αθήνα έχει ανάγκη για πνεύμονες πρασίνου και που έχουν υπάρξει αντιδράσεις και για πολύ μικρότερα πάρκα. Αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη να καταστραφούν τα τρία αυτά στρέμματα; Εδώ εμείς τι θα κάνουμε; Θα κλείσουμε τα μάτια; Θα πρέπει να δημιουργηθεί το γήπεδο, αλλά στην βάση του αρχικού παραχωρητηρίου. Όχι εις βάρος του άλσους. Μην γινόμαστε μοχλός στα χέρια πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων. Σεβασμό στο περιβάλλον πρέπει να δείξουμε».

Δείτε την ομιλία του σε βίντεο, όπου αναφέρθηκε και σε καταστροφή του «Καραϊσκάκης», μετά το 8.30

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα