Η ευκαιρία να μπουν στο... μάτι του Περέιρα

Η ευκαιρία να μπουν στο... μάτι του Περέιρα

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Η ευκαιρία να μπουν στο... μάτι του Περέιρα

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Τύρναβο στο «Γεώργιος Καραϊσάκης», με τον Περέιρα να θέλει να τσεκάρει το κατά πόσο μπορεί να υπλογίζει στους παίκτες που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Για τον κόσμο, το ματς με τον Τύρναβο (19:30) ίσως έχει διαδικαστικό χαρακτήρα λόγω του 0-3 του «Αλκαζάρ». Για τον Βίτορ Περέιρα και αρκετούς παίκτες, όμως, όχι. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να τσεκάρει το κατά πόσο μπορεί να υπολογίζει στους παίκτες που θα δοκιμάσει σήμερα, ενώ κάποιοι άλλοι πρέπει να του δείξουν το κατά πόσο έτοιμοι είναι για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Σίγουρος κάτω από το δοκάρια είναι ο Μπάλαζ Μέγιερι, ενώ στην άμυνα θα παραταχθούν οι Σαλίνο, Βούρος, Μιλιβόγεβιτς και Γιαννούλης. Στην τετράδα της άμυνα δεν αποκλείεται να δούμε τον Γιαννούλη στόπερ και αριστερά τον Μαζουακού, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Γάλλος θα χρειαστεί να είναι ξεκούραστος στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να κάτσει στον πάγκο ο Πελέ και ο Φουστέρ να πάρει θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Φορτούνη να έχει τον ρόλο δημιουργού.

Στα χαφ θα δούμε τους Μπουχαλάκη και πελέ με τους Ντουρμάζ και Φουρτούνη δεξιά και αριστερά των Μπενίτες - Χάρα!

Αναλυτικά οι 18 του Περέιρα:

Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Φορτούνης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Χάρα, Βέργος, Σάλιακας, Φουστέρ, Γιαννούλης, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Λάτσι, Πελέ, Μπενίτες, Σαλίνο, Ντουρμάζ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα