Τα «θέλω» του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι!

Τα «θέλω» του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι!

Νίκος Αθανασίου
Τα «θέλω» του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι!

bet365

Εσωτερικός μέσος, αμυντικό χαφ, δεξί μπακ, στράικερ και στόπερ ψάχνει ο Παναθηναϊκός ενόψει καλοκαιριού. Ο ρόλος του Σίλντενφελντ, ο Κοτσόλης και ο... δεύτερος Κότσαρης!

Η επιστροφή του Νίνη και η μεταγραφή του Στάθη Ταυλαρίδη από τον Ατρόμητο θα είναι οι δύο και... μοναδικές κινήσεις του Παναθηναϊκού στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, εκτός και αν προκύψει κάποια έκπληξη τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου. Στο «πράσινο στρατόπεδο» έχουν αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να γίνει μεταγραφή για την... μεταγραφή και μοιραία το βάρος στο συγκεκριμένο κομμάτι, έχει πέσει ενόψει του καλοκαιριού. Στόχος να αποφευχθούν καθυστερήσεις και αστοχίες που κόστισαν στο «τριφύλλι» αυτή την σεζόν.

Το πλάνο έχει ξεκαθαρίσει, η αρχή έγινε με τον Νίκο Καλτσά σε μία εξαιρετική κίνηση από Βόκολο και Φύσσα που πρόλαβαν τους πάντες, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να είναι ξεκάθαροι στο τι ακριβώς ψάχνουν. Έτσι, λοιπόν, σε συζητήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα με ατζέντηδες αλλά και στο εσωτερικό της ομάδας, ο Παναθηναϊκός αναζητά για το καλοκαίρι:

Ένα αμυντικό χαφ, ο οποίος θα αποκτηθεί για να κάνει διαφορά. Έναν εσωτερικό μέσο (ο Μπούι θα γυρίσει... όπως ήρθε από την Γιουβέντους) , ένα δεξί μπακ(ο Μπούρμπος θα παραμείνει αλλά ως μπακ-απ), έναν επιθετικό(ανεξάρτητα από την παραμονή του Μλάντεν Πέτριτς, εξάλλου μιλάμε για παίκτη «κολόνα» με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα ήδη υπάρχοντα) και έναν κεντρικό αμυντικό.

Φυσικά, το θέμα του στόπερ θα εξαρτηθεί από το αν θα συνεχίσει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Αυτή την στιγμή, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της παραμονής του Κροάτη αμυντικού. Δεδομένα θα γίνει συζήτηση, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δείχνει να μην... καίγεται ενώ και ο ίδιος ο διεθνής άσος κατά καιρούς αναφέρεται στις προτάσεις που έχει ήδη στα χέρια του. Όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, ο Γιώργος Γκαλίτσιος είναι ο πρώτος στόχος. Στις αρχές Φεβρουαρίου οι «πράσινοι» περιμένουν την απάντηση του έμπειρου μπακ, ο οποίος συζητά την ανανέωση του με την Λόκερεν και εξετάζει προτάσεις από την Γερμανία. Μία περίπτωση από αυτές που λέμε «50-50».

Από κει και πέρα, αξίζει να σταθούμε και στους πορτιέρο. Το συμβόλαιο του Στέφανου Κοτσόλη εκπνέει το καλοκαίρι. Στον Παναθηναϊκό έχουν την καλύτερη άποψη για τον Έλληνα τερματοφύλακα και θα γίνει συζήτηση για την παραμονή του. Ο Στιλ, φυσικά, θα παραμείνει «πρώτος» και σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Κότσαρης θα πάρει ευκαιρίες που δεν είχε φέτος. Ακόμη και αν ο Κοτσόλης αρνηθεί, στο «τριφύλλι» θα έχουν ως ξεκάθαρο «δεύτερο» πίσω από τον Άγγλο, τον νεαρό τερματοφύλακα που διαθέτει σπουδαία αγωνιστικά και σωματικά προσόντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα