Κοντά σε Κάσιο ο Πλατανιάς

Δημήτρης Τομαράς
Κοντά σε Κάσιο ο Πλατανιάς

bet365

Ο Πλατανιάς είναι μία... ανάσα από το να κλείσει την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή με τον Βραζιλιάνο Κάσιο να είναι σύμφωνα με πληροφορίες στα Χανιά.

Μετά την χθεσινή ήττα από τον Εργοτέλη στον Πλατανιά προχωρούν δυναμικά για την ενίσχυση της ομάδας. Οι Χανιώτες είναι πια κοντά στο να ολοκληρώσουν την πρώτη τους προσθήκη. Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Κάσιο Όρτα Μαγκαλάες που τα τελευταία χρόνια ήταν στην ελβετική Τουν. Οι πληροφορίες από τα Χανιά αναφέρουν πως ο Κάσιο είναι ήδη στο νησί για να κλείσει. Με βάση όσα έχουν διαρρεύσει από τον Πλατανιά μπορεί να υπάρξει και σήμερα ανακοίνωση. Εκτός από τον Κάσιο υπάρχει ακόμα μία περίπτωση για μεσοεπιθετικό ενώ αναζητάται ακόμα η καλύτερη δυνατή λύση για τον φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα