ΠΑΟΚ: Το 9ο προπονητικό κέντρο στην Λαμία

ΠΑΟΚ: Το 9ο προπονητικό κέντρο στην Λαμία

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Το 9ο προπονητικό κέντρο στην Λαμία

bet365

Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε ένα ακόμα προπονητικό κέντρο εκτός Θεσσαλονίκης, αυτή την φορά στην Λαμία. Μάλιστα αυτό το διάστημα πραγματοποιείται το 2ο camp προεπιλογής ταλέντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τη λειτουργία ενός ακόμη προπονητικού κέντρου, του ένατου ανά την επικράτεια, εξήγγειλε ο διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος κατά την επίσκεψή του στη Λαμία για το 2ο camp προεπιλογής ταλέντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στόχος είναι να λειτουργήσει το κέντρο στις αρχές Μαρτίου του 2015 και να καλύπτει, με κέντρο τη Λαμία, τους όμορους νομούς.

Όσον αφορά στο 2ο camp προεπιλογής ταλέντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Στερεά Ελλάδα, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων δοκιμάστηκαν περισσότερα από 300 παιδιά ηλικίας 8 έως 10 ετών από όλη τη Στερεά Ελλάδα.

Την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στο γήπεδο της Ροδίτσας, έγινε και η πρώτη προπόνηση των επίλεκτων ποδοσφαιριστών από την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στις ηλικίες 1999-2000 επιλέχθηκαν 29 ποδοσφαιριστές, 11 από κάθε ηλικία και άλλοι επτά επιλαχόντες.

Στις ηλικίες 2001-02, το παρόν έδωσαν 24 επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές.

Ολοι τους προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Ηλία Ρήγα, τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας, του Θανάση Νεοχωρίτη, προπονητή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας και του Δημήτρη Σταυρογιάννη, προπονητή του Αίαντα Λαμίας.

Τις ικανότητες και την εξέλιξη των νεαρών φερέλπιδων ποδοσφαιριστών παρακολούθησαν ο υπεύθυνος του τμήματος scouting των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ Γιάννης Αβραμίδης και ο προπονητής της Κ9 του ΠΑΟΚ Γιώργος Γκούρτσας. Υπεύθυνοι του camp είναι οι Κώστας Σακελλάρης και Θωμάς Σιάππας.

 

Τελευταία Νέα