Με απουσίες στην Βέροια ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Με απουσίες στην Βέροια ο Πανιώνιος

bet365

Με αλλαγές θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στην Βέροια για τον αγώνα Κυπέλλου. Εκτός έμειναν οι Γιάννου, Τασουλής, Μητρόπουλος, Ιμπαγάσα.

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Βέροια για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά το μυαλό όλων στη Νέα Σμύρνη είναι στον τελικό που ακολουθεί με τον Πανθρακικό. Για τον λόγο αυτό ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε εκτός αποστολής τους Γιάννου, Τασουλή, και Γιαννακόπουλο.

Επίσης, ο Παύλος Μητρόπουλος έμεινε στην Αθήνα καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Βαλεντίνος Βλάχος από αιμάτωμα στην κνήμη. Ο νεαρός παίκτης υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, από τον πρόεδρο και γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα. Τραυματίας είναι και ο Ιμπαγάσα ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το ματς με την ομάδα της Κομοτηνής. Εντός της εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψουν και οι δύο στις προπονήσεις.

Αναλυτικά η αποστολή των «κυανέρυθρων» που καλείται να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα στη Νέα Σμύρνη:

Καλογεράκης, Παπαδόπουλος, Γκίνης, Κολοβός, Παντίδος, Σιώπης, Μπουμάλ, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Καθάριος, Μασούρας, Πάνος, Μπούζας, Ρισβάνης, Κόρμπος, Χατζηισαΐας, Φούντας, Μ. Γκέζος.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα