«Αρνήθηκε τις 3 εκ. λίρες του Ολυμπιακού για Αμπρόουζ η Σέλτικ»

«Αρνήθηκε τις 3 εκ. λίρες του Ολυμπιακού για Αμπρόουζ η Σέλτικ»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Αρνήθηκε τις 3 εκ. λίρες του Ολυμπιακού για Αμπρόουζ η Σέλτικ»

bet365

Σύμφωνα με βρετανικό Μέσο, η Σέλτικ είπε «όχι» στον Ολυμπιακός σε προσφορά 3.000.000 λιρών για τον Εφέ Αμπρόουζ.

«Η Σέλτικ έχει απορρίψει 3.000.000 λίρες του Ολυμπιακού για τη μετακίνηση του αμυντικού Εφές Αμπρόουζ», αναφέρει αρχικά το άρθρο της ιστοσελίδας «dailymail.co.uk» και συνεχίζει:

«Η Sportsmail κατανοεί ότι οι πρωτοπόροι του ελληνικού πρωταθλήματος ρώτησαν για τη διαθεσιμότητα του παίκτη ώστε να συμφωνήσει πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος».

Μάλιστα, στη συνέχεια αναφέρεται, ότι ο Βίτορ Περέιρα, στην προσπάθειά του να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό έχει προσεγγίσει τόσο τον Πορτογάλο Μπρούνο Άλβες, όσο και τον Τζόλεον Λέσκοτ.

Βέβαια, δεν αναφέρεται ότι ο Νέτο αποτελεί το νούμερο 1 στόχο της ομάδας, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, όπως δήλωσε στο gazzetta.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα