Ατρόμητος: Χωρίς εκτός έδρας νίκη από τον Αύγουστο

Ατρόμητος: Χωρίς εκτός έδρας νίκη από τον Αύγουστο

Βασίλης Μοιρώτσος
Ατρόμητος: Χωρίς εκτός έδρας νίκη από τον Αύγουστο

bet365

Η μεγαλύτερη «πληγή» του φετινού Ατρόμητου είναι τα εκτός έδρας ματς, στα οποία μετράει μόλις ένα «τρίποντο» στον Βόλο κόντρα στη Νίκη.

Η μεγαλύτερη «πληγή» του φετινού Ατρόμητου είναι τα εκτός έδρας ματς, στα οποία μετράει μόλις ένα «τρίποντο» στον Βόλο κόντρα στη Νίκη

Αν ψάξουμε να βρούμε λόγους για τους οποίους ο Ατρόμητος έπειτα από 20 αγωνιστικές δεν βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, που είναι και ο μεγάλος του στόχος, θα υπάρχουν πολλοί. Για παράδειγμα, τα λίγα γκολ που έχει πετύχει. Μια ομάδα που πέρσι σημείωσε 54 γκολ σε 34 αγώνες, φέτος έπειτα από 20 ματς έχει πετύχει μόλις 20 γκολ, δηλαδή κατά μέσο όρο σκοράρει μία φορά σε κάθε παιχνίδι.

Η μεγαλύτερη «πληγή» όμως της ομάδας του Σα Πίντο είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια. Εκεί που η νίκη έχει γίνει άγνωστη λέξη. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχει πανηγυρίσει «τρίποντο» εκτός Περιστερίου, αφού η τελευταία νίκη του Ατρόμητου μακριά από την έδρα του είχε έρθει επί εποχής Παράσχου, μόλις τη δεύτερη αγωνιστική στον Βόλο κόντρα στη Νίκη. Έκτοτε οι Περιστεριώτες μετρούν πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες εκτός έδρας. Στο Αγρίνιο έφτασαν πιο κοντά από ποτέ στο «τρίποντο», αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις και η… κατάρα που φαίνεται να τους κυνηγά διατηρήθηκε.

Κι όλα αυτά έρχονται μία χρονιά μετά τη σεζόν που ο Ατρόμητος είχε την καλύτερη εκτός έδρας παρουσία του σε όλη του την ιστορία. Πέρσι οι Περιστεριώτες κατάφεραν να πετύχουν 7 νίκες μακριά από την έδρα τους και μαζί με τις 4 ισοπαλίες μάζεψαν 25 βαθμούς (φέτος έχουν μόλις 8). Μάλιστα ο περσινός Ατρόμητος ήταν η ομάδα που μετά τον Ολυμπιακό (12 νίκες) και τον Παναθηναϊκό (8) είχε τα περισσότερα εκτός έδρας «τρίποντα».

Τα φετινά αποτελέσματα του Ατρόμητου εκτός έδρας:

Νίκη Βόλου – Ατρόμητος 0-1

ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-0

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-1

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-0

Πανθρακικός – Ατρόμητος 1-1

Κέρκυρα – Ατρόμητος 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-0

Πανιώνιος – Ατρόμητος 2-2

Πλατανιάς – Ατρόμητος 0-0

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα