Τέλος από τη Ζάκυνθο ο Φωτιάς

Gazzetta team
Τέλος από τη Ζάκυνθο ο Φωτιάς

bet365

Σε αναζήτηση του επόμενου ποδοσφαιρικού του σταθμού, βρίσκεται ο Λάζαρος Φωτιάς που έμεινε ελεύθερος από τη Ζάκυνθο. Οδεύει προς Καρδίτσα ο νεαρός αμυντικός.

Εκκαθαρίσεων συνέχεια για τη Ζάκυνθο καθώς μετά τους Νινιό, Νικολέτο και Καραογλανίδη, παρελθόν από τις τάξεις των νησιωτών αποτελεί και ο Λάζαρος Φωτιάς. Ο νεαρός αμυντικός κατέθεσε προσφυγή εναντίον των «κυανοκίτρινων», προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Από την πλευρά της η διοίκηση των νησιωτών, και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος Στέλιος Γούναρης, καταβάλει προσπάθειες προκειμένου ο Φωτιάς να αποσύρει την προσφυγή του και να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο εν λόγω παίκτης πάντως σε περίπτωση που τελικά μείνει ελεύθερος, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συζητήσεις και σε προφορική συμφωνία και το μόνο το οποίο απομένει, είναι να πάρει την ελευθέρας του από τους νησιώτες προκειμένου να υπογράψει και επίσημα συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα