Ντρογκμπά: «Ανρί, το πρότυπό μου» (vid)

Ντρογκμπά: «Ανρί, το πρότυπό μου» (vid)

Gazzetta team
Ντρογκμπά: «Ανρί, το πρότυπό μου» (vid)

bet365

Ξεχωριστή αναφορά στον Τιερί Ανρί, στην Τσέλσι και το Ζοσέ Μουρίνιο έκανε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά στο περιθώριο της βράβευσής του για την προσφορά του στο άθλημα την τελευταία 10ετία.

Ο Ιβοριανός παρέλαβε το βραβείο της FWA (Football Writers' Association) και στο περιθώριο της βράβευσής του χαρακτήρισε πρότυπό του τον Τιερί Ανρί, μίλησε για την εξαιρετική σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο και αναφέρθηκε στο μέλλον του στην Τσέλσι.

«Ήταν ο παίκτης που ήθελα να μοιάσω. Κέρδισε τόσα τρόπαια με τη Μπαρτσελόνα και την Άρσεναλ. Είναι παράδειγμα και έμπνευση για μένα» δήλωσε ο Αφρικανός φορ για τον Ανρί, πριν αναφερθεί στην ξεχωριστή σχέση που έχει με τον Πορτογάλο τεχνικό: «Ο Μουρίνιο είναι φίλος μου. Αλλά για να παίξεις με τον Μουρίνιο πρέπει να είσαι σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Αν δεν είσαι εκεί, δεν παίζεις. Όσο καλή σχέση και να έχουμε».

Καταλήγοντας, μίλησε και για το μέλλον του στην ομάδα του Λονδίνου: «Η καριέρα μου στην Τσέλσι είναι περισσότερο απ' ότι περίμενα όταν ήρθα εδώ. Δεν περίμενα ποτέ να κερδίσω τόσα πολλά τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου ήταν εδώ. Θέλω να πιστεύω και η ομάδα με κάνει να το πιστεύω ότι είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Οπότε νομίζω ότι θα βρούμε τη κατάλληλη δουλειά για να κάνω για να βοηθήσουμε το σύλλογο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα