Διορία για Νέτο και Χούθ (vids)

Διορία για Νέτο και Χούθ (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Διορία για Νέτο και Χούθ (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός θα περιμένει μέχρι και την Τρίτη για τον Λουίς Νέτο αλλιώς θα κοιτάξει τις επόμενες επιλογές του. Και ο Ρόμπερτ Χούθ επί τάπητος.

Όσο δεν υπάρχει θετική κατάληξη για τον Λουίς Νέτο τόσο θα απομακρύνεται η πιθανότητα απόκτησής του. Κάτι οριστικό όμως δεν υπάρχει ακόμα. Επειδή όμως υπάρχει και η Τρίτη όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ επιβεβαίωσε στο Gazzetta.gr πως θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό και ότι τα πάντα εξαρτώνται από την Ζενίτ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν την διάθεση να περιμένουν λίγο ακόμα, αλλιώς θα πάνε σε άλλες λύσεις.

Υπάρχει ακόμα ο Ντιέγο Νοβαρέτι (του οποίου το... μέτωπο συνεχίζει να είναι ανοιχτό) καθώς και επιλογές από Ιβηρική και Λατινική Αμερική. Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα είναι σχεδόν σίγουρο πως τα μεταγραφικά και οι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό θα... τρέχουν έως και τις 2 Φεβρουαρίου. Κατά τα άλλα για τον στόπερ υπήρξε και νέο όνομα. Εκείνο του Ρόμπερτ Χούθ της Στόουκ, που έχει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα μέχρι το 2016.

O 30χρονος Γερμανός διεθνής σέντερ μπακ έχει φορέσει τις φανέλες των Τσέλσι και Μίντλεσμπρο και είναι στην Στόουκ από το 2009. Παίζει και δεξί μπακ ενώ είναι στο στόχαστρο της Κάρντιφ και άλλων αγγλικών συλλόγων. Πάντως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα αποσαφηνιστεί πλήρως το θέμα στόπερ έτσι ώστε μετά να προχωρήσει ο Ολυμπιακός και για τον εξτρέμ. Στο Λιμάνι πάντως κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

* Για τον Μπανανά είναι καθαρά θέμα προπονητή το εάν θα κλείσει ή όχι. O Περέιρα φαίνεται να δείχνει θετικός ενώ από το Πλατανιάς - Εργοτέλης του άρεσε και ο Γιουσούφ. Ο Ολυμπιακός έχει στα υπ' όψιν του πάντως τον Μπανανά για τον Γενάρη. Τονίζεται βέβαια πως ο Ολαϊτάν αρέσει αρκετά στον Γιάννη Χριστόπουλο, τεχνικό του Πλατανιά και ότι αυτό μπορεί να παίξει τον ρόλο του για τον Γιαγιά Μπανανά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα