Έξαλλοι με Δασκαλόπουλο στον Παναιτωλικό

Gazzetta team
Έξαλλοι με Δασκαλόπουλο στον Παναιτωλικό

bet365

Μπορεί να έσωσαν τον βαθμό στο 92' όμως στον Παναιτωλικό... βράζουν με την διαιτησία του Δασκαλόπουλου και του πρώτου βοηθού Σταθόπουλου που ακύρωσε το γκολ του Σκαραμοτσίνο.

Στον Παναιτωλικό ήξεραν καλά πως με νίκη κόντρα στον Ατρόμητο θα είχαν κάνει το πιο μεγάλο βήμα για να... κλειδώσουν την 5η θέση. Τελικά δεν τα κατάφεραν καθώς έσωσαν απλά στις καθυστερήσεις τον ένα βαθμό, αν και ήταν καλύτεροι έχοντας 2 δοκάρια, αρκετές ευκαιρίες κι ένα κανονικό γκολ που ακυρώθηκε από τον Δασκαλόπουλο μετά από υπόδειξη του πρώτου βοηθού Σταθόπουλου.

Οι Αγρινιώτες πνέουν τα μένεα για τις αποφάσεις του διαιτητή και τονίζουν πως από την αρχή ήταν όλες κόντρα στον Παναιτωλικό με σημαντικότερη την φάση του γκολ του Σκαραμοτσίνο, ενώ ζητούν και πέναλτι σε χέρι στον Κυβρακίδη. Μάλιστα άνθρωποι της ομάδας τόνιζαν πως φαίνεται να ενοχλεί η πολύ καλή φετινή πορεία του Παναιτωλικού και το γεγονός ότι έχει βάλει πλώρη για να πάρει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ξεκαθάριζαν πως στο μέλλον δεν αποκλείεται να συναντήσουν κι άλλες τέτοιες διαιτησίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα