Δέλλας: «Δουλεύουν και δίνουν τα μέγιστα»

Δέλλας: «Δουλεύουν και δίνουν τα μέγιστα»

Gazzetta team
Δέλλας: «Δουλεύουν και δίνουν τα μέγιστα»

bet365

Η ΑΕΚ πήρε ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα της Football League και ο Τραϊανός Δέλλας αναφέρθηκε στη δουλειά των παικτών του.

Οι Κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 3-0 του Παναγιάλειου και ο προπονητής είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά τη λήξη της αναμέτρησης. «Για μας σήμερα ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος απέναντι σε μία έμπειρη και καλή ομάδα. Θεωρώ πλασματικό το γεγονός ότι αυτή η ομάδα βρίσκεται σε αυτή τη θέση στη βαθμολογία. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο αν δεν ήμασταν εμείς σοβαροί και πειθαρχημένοι. Αν εξαιρέσουμε το ξεκίνημα του αγώνα, που η βροχή και το γήπεδο μας δημιούργησαν πρόβλημα και ο αντίπαλος έκανε κάποιες καλές φάσεις» είπε αρχικά ο Δέλλας και πρόσθεσε: «Αφού ξεπεράσαμε το θέμα της βροχής, ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε αλλαγές παιχνιδιού, πήραμε τη νίκη. Το ματς αυτό τελείωσε. Μείζον για μένα είναι να ξεκουραστούν οι παίκτες και να δούμε το δύσκολο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Όπως έχω πει και είπα στα παιδιά, μας ενδιαφέρει πρώτα αυτό το ματς και μετά του Κυπέλλου. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και συνεχίζουμε. Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου καλή επιτυχία στον Παναιγιάλειο».

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για τον Αρη Σοϊλέδη που ήταν πολύ καλός στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός, ο Δέλλας βρήκε την ευκαιρία για να αποθεώσει όλους τους παίκτες του.

«Όλα τα παιδιά είναι εδώ. Εγώ πιστεύω σε όλους. Ο Άρης είχε μία ατυχία. Έμεινε πίσω, αλλά έχει δουλέψει πολύ να μπει στο κλίμα. Ξέρετε πολύ καλά ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι πανέτοιμοι. Όλοι δουλεύουν σωστά και δίνουν τα μέγιστα. Αυτό ισχύει για όλους όχι μόνο για τον Άρη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα