Ερυθρόλευκες... ματιές και σε Μιλούνοβιτς (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκες... ματιές και σε Μιλούνοβιτς (pics)

bet365

Εκτός από τον Μπανανά η ερυθρόλευκη αντιπροσωπεία που βρέθηκε στα Χανιά κοιτάζει και τον Μιλούνοβιτς. Τι ειπώθηκε στους ανθρώπους του Πλατανιά. Στα υπ' όψιν και ο Γκέντσογλου.

Οι Περέιρα και Ισά μετέβησαν στο γήπεδο των Περιβολίων την Δευτέρα. Ο προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός εκτός από τον Γιαγιά Μπανανά ήθελαν να δουν και τον Λούκα Μιλούνοβιτς. Τον Σέρβο άσο των Χανιωτών που μπορεί να παίξει στα άκρα, ως κρυφός φορ και ως επιθετικός. Χαρακτηριστικό είναι πως αμφότεροι ξεναγήθηκαν στο γήπεδο από στελέχη της ομάδας του Πλατανιά. Τους μετέφεραν πως βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Εργοτέλη και κυρίως για να παρακολουθήσουν τους Μπανανά και Μιλούνοβιτς.

Στο... μικροσκόπιο βρέθηκε ανάμεσα στα άλλα και ο Τετέ. Εκτός των άλλων ο Περέιρα είχε την δυνατότητα να δει και παίκτες που είναι δανεικοί στον Εργοτέλη (σ.σ. Τζανακάκης και Λυκογιάννης) από τον πειραϊκό σύλλογο. Υπήρξε δε η πληροφορία πως τσέκαρε και τον Σάββα Γκέντσογλου, έναν παίκτη με προοπτική για το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός πάντως γενικά κοιτάζει κάθε τι αξιόλογο από την ελληνική αγορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα