Κριστιάνο, Μαραντόνα ή Πέπε; (vids, poll)

Γιώργος Καραμάνος
Κριστιάνο, Μαραντόνα ή Πέπε; (vids, poll)

bet365

Δείτε τα -αλά fight club- βίντεο και αποφανθείτε ποιος από τους τρεις είναι ο κορυφαίος «καρατέκα» του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ο Κριστιάνο… έδειρε τον Εντιμάρ και τώρα κινδυνεύει με βαριά καμπάνα. Ωστόσο, στα 30 τελευταία χρόνια από τις αρκετές fight club σκηνές που έχουν υπάρξει στο ισπανικό ποδόσφαιρο, υπάρχουν δύο που πραγματικά ξεχωρίζουν.


Η πρώτη είναι ο υποτροπιασμός του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στον τελικό Κυπέλλου του 1984 κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Εκεί, έφαγε τόση κλωτσιά που στο τέλος ξέσπασε κόντρα σε όλους και όλα. Η κλωτσοπατινάδα που πέφτει στο φινάλε γενικότερα από τους πάντες, είναι εκπληκτική.

Η άλλη τεράστια, ανεπανάληπτη στιγμή ανήκει φυσικά στον Πέπε. Το 2009 σε ένα ματς της Ρεάλ με την Χετάφε, έχασε το μυαλό του και πραγματικά ήθελε να διαμελίσει τον Κασκέρο. Τον έριξε κάτω, τον κλώτσησε, τον πάτησε, τον διέλυσε με τις τάπες, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Του πίεσε τη μούρη στο έδαφος και αφού μοίρασε μπουνιές σε δύο ακόμα αντιπάλους, επέστρεψε να αποτελειώσει τον Κασκέρο, ζητώντας του μάλιστα και τον λόγο που τόλμησε να πονέσει!

Και εκτός συναγωνισμού να βάλουμε αυτή την επική μάχη του Ουρουγουανού, Ντιόγο με τον Βραζιλιάνο, Λουίς Φαμπιάνο που συνέβη σε ένα Σαραγόσα-Σεβίλλη το 2007. Το κορυφαίο είναι ότι κανείς δεν μπορούσε να πετύχει τον άλλον με τις.. αέρινες μπουνιές που έριχναν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα