Ξεκουράζει παίκτες ο Βεργέτης

Νίκος Τσιώκος
Ξεκουράζει παίκτες ο Βεργέτης

bet365

Αρκετές αλλαγές θα κάνει και στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ηρακλή ο Στάικος Βεργέτης αφήνοντας εκτός τους Μπαντή, Κουρμπέλη, Λούι, Μουνάφο, Μάσα, Γιαννιώτα.

Την προετοιμασία του για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ηρακλή (1-1 στο Καυτανζόγλειο) ολοκλήρωσε ο Αστέρας. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, με το πέρας της οποίας ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή. Ο τεχνικός των Αρκάδων αποφάσισε να κάνει εκ νέου αλλαγές αφήνοντας εκτός τους Μπαντή, Κουρμπέλη, Λούι, Μουνάφο, Μάσα και Γιαννιώτα.

Επίσης, εκτός έμειναν οι νεοαποκτηθέντες Αλόκο, Ιγκλέσιας, με τον πρώτο να παίρνει χρόνο συμμετοχής στο ματς του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο και τον δεύτερο να μην έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του με τη φανέλα του συλλόγου της Τρίπολης. Ακόμη, off είναι και ο Ουσέρο, ενώ ο Μπακασέτας έμεινε ελεύθερος και φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Πανιωνίου.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Καστριτσέας, Κιτοκό, Παντελιάδης, Βελισσάρης, Τορμένα, Τσοκάνης, Τιε Μπι, Ρόλε, Νίκο Φερνάντεθ, Μούκαμ, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες, Πάρα.

Την Τρίτη τα εισιτήρια

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα με τον «Γηραιό» (27/1 19:30) θα διατίθενται την Τρίτη από το StarStore και τα εκδοτήρια του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με την τιμή να ορίζεται στα 10 ευρώ για όλες τις Θύρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής θα διατίθενται κατά τις ώρες καταστημάτων την Τρίτη 27 Ιανουαρίου από το StarStore (Εθνικής Αντιστάσεως 67) και στα εκδοτήρια του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» από τις 2.00 μ.μ. έως την έναρξή του στις 7:30 μ.μ.

Όλα τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10€.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 5.30μ.μ.

Ώρα έναρξης αγώνα: 7.30μ.μ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα