Κλάους: «Υπάρχει πίεση για την πρωτιά»

Κλάους: «Υπάρχει πίεση για την πρωτιά»

Gazzetta team
Κλάους: «Υπάρχει πίεση για την πρωτιά»

bet365

Ο Κλάος Αθανασιάδης παρέλαβε το βραβείο του για το Best Goal της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και ανέφερε ότι υπάρχει πίεση στον ΠΑΟΚ για τη συνέχιση της διεκδίκησης της κορυφής.

Ο «δικέφαλος του βορρά» κυνηγάει πλέον τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα έπειτα από 20 «στροφές» και φυσικά, ένα πράγμα πλέον υπάρχει στο μυαλό όλων από τη στιγμή που είναι και ο μοναδικός στόχος που απέμεινε. Ο τίτλος του πρωταθλητή.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του φέτος, τόνισε πως εφόσον έχουν όλοι την υγεία τους θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν στον δεύτερο γύρο της Σούπερ Λιγκ, υποστήριξε ότι πάντα υπάρχει πίεση σε τέτοιες καταστάσεις, ενώ ξεκαθάρισε ότι επιθυμία όλων στον «δικέφαλο» είναι να παρουσιάσουν την πρόοδο και τη φρεσκάδα τους στο γήπεδο.

Δείτε μέσω του PAOK TV τις δηλώσεις του Στέφανου Αθανασιάδη από την βράβευση του για το Best Goal της19ης αγωνιστικής κόντρα στον Πλατανιά:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα