Δύο μικροί από τη Βενεζουέλα βάζουν σε κίνδυνο τη Ρεάλ

Δύο μικροί από τη Βενεζουέλα βάζουν σε κίνδυνο τη Ρεάλ

Κώστας Ζάλιαρης
Δύο μικροί από τη Βενεζουέλα βάζουν σε κίνδυνο τη Ρεάλ

bet365

Ο λόγος που φέρεται να έχει παρακινήσει τη FIFA να ελέγξει τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης όσον αφορά την απόκτηση ανήλικων ποδοσφαιριστών, δείχνει πως έχει να κάνει με δύο μικρούς από τη Βενεζουέλα...

Σε νεότερη ενημέρωση από τα ισπανικά Μέσα για την έρευνα που πραγματοποιεί η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, έχοντας εξασφαλίσει τα απαραίτητα έγγραφα απ' όλα τα σωματεία με τα οποία συνεργάζεται η «βασίλισσα» για να παίρνει τη Μαδρίτη πιτσιρικάδες και να τους δουλεύει στις ακαδημίες της, τη «ζημιά» φέρονται πως την κάνουν δύο νεαροί από τη Βενεζουέλα.

Πρόκειται για τον Μανουέλ Γοδόι, γεννημένο το 2000 και τον Φερνάντο Μαθία, γεννημένο το 1999. Τους δυο αυτούς παίκτες, του πήγε στη Ρεάλ ο παλαίμαχος Αργεντινός ποδοσφαριστής, Μιγκέλ Άνχελ Κοΐρα, ο οποίος έχει ιδρύσει τη δική του ακαδημία στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο Γοδόι υπέγραψε στους «μερένχες» το 2012, σε ηλικία 12 ετών. Αποκτήθηκε έχοντας περάσει από δοκιμαστικό στάδιο με την Valdebebas, ενώ είχε συμφωνήσει να περάσει από δοκιμή στις Ρίβερ Πλέτι και Ίντερ. Το 2013 η Ρεάλ Μαδρίτης... ψιλιάστηκε ότι η υπόθεση του μικρού θα την έβαζε σε μπελάδες και προσωρινά αποφάσισε να διακόψει τη θητεία του στον σύλλογο.

Ο Μαθίας υπέγραψε σε ηλικία 14 ετών, το 2013. Έχει γίνει γνωστός στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ με το παρατσούκλι «ο Αγουέρο από την Βενεζουέλα». Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Ράγιο Βαγιεκάνο, αφού διακόπηκε και η δική του θητεία στη «βασίλισσα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα