Επέστρεψε κι επίσημα στη Φιορεντίνα ο Τζιλαρντίνο

Επέστρεψε κι επίσημα στη Φιορεντίνα ο Τζιλαρντίνο

Κώστας Ζάλιαρης
Επέστρεψε κι επίσημα στη Φιορεντίνα ο Τζιλαρντίνο

bet365

Δυόμιση χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση με τη βιολετί φανέλα, ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο επέστρεψε στη Φιορεντίνα για να παίξει μέχρι το καλοκαίρι, με τη μορφή δανεισμού από τη Γκουανγκζού!

Ο 32χρονος φορ μετακόμισε στην Κίνα πέρυσι, αφήνοντας το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για νέες εμπειρίες, όμως, επιστρέφει στη Φιορεντίνα για να παίξει έστω και για το επόμενο εξάμηνο.

Οι «βιόλα» ανακοίνωσαν την απόκτησή του από την Γκουανγκζού με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, με τον παίκτη να επιστρέφει στο «Αρτέμιο Φράνκι» έπειτα από το 2012. Στην πρώτη θητεία του που διήρκησε τέσσερα χρόνια, συμπλήρωσε 143 συμμετοχές και σκόραρε 59 φορές.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στη Φιορεντίνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον προπονητή και όλους όσοι εργάζονται για τον σύλλογο. Όλοι με ήθελαν πίσω... Θέλω να αποδείξω ότι δεν... ξέχασα τη μπάλα έχοντας φύγει εδώ και πέντε μήνες και αισθάνομαι έτοιμος να προσφέρω. Στην Κίνα η σεζόν ξεκίνησε τον Ιούλιο και τελείωσε στα τέλη Νοεμβρίου. Πήραμε το πρωτάθλημα. Ήταν μια έντονη εμπειρία και χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να τη βιώσω» ήταν τα λόγια του Τζιλαρντίνο.

Η παρουσίασή του έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Τετάρτης.

 

SERIE A Τελευταία Νέα