Ετοιμάζει διπλή μεταγραφή ο Άλιμος

Gazzetta team
Ετοιμάζει διπλή μεταγραφή ο Άλιμος

bet365

Τις περιπτώσεις ενός αμυντικού χαφ και ενός πλάγιου χαφ εξετάζει η διοίκηση του Αλίμου, προκειμένου αμφότεροι να ενταχτούν στο δυναμικό της ομάδας. Πάει Πανθρακικό ο Σαντιάγκο Βιγιαφάνιε.

Κοντά στην ολοκλήρωση δύο ακόμα χειμερινών μεταγραφών, φέρεται να είναι ο Άλιμος. Η ομάδα των νοτίων προαστίων βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο ξένους παίκτες, έναν αμυντικό και χαφ και έναν πλάγιο αμυντικό προκειμένου αμφότεροι να ενταχτούν στο δυναμικό της.

Οι δύο παίκτες αναμένεται να βρίσκονται σήμερα στην Αθήνα , με το θέμα της απόκτησης τους να τελειώνει ορστικά την Πέμπτη όπου και θα περάσουν από εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψουν συμβόλαιο μέχρι τη λήξη τηε τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Όσον αφορά την περίπτωση του Νίκου Σταυριανού, υπάρχει μεν ενδιαφέρον από πλευράς Αλίμου, ωστόσο για να αποκτηθεί και επίσημα ο παίκτης θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από τον Παναιγιάλειο στον οποίο και ανήκει, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με το θέμα του Σαντιάγκο Βιγιαφάνιε ο Αργεντινός αμυντικός θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πανθρακικό στον οποίο και θα συνεχίσει την καριέρα του.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα