Τα είπε όλα... με τη σιωπή του ο Μουρίνιο

Τα είπε όλα... με τη σιωπή του ο Μουρίνιο

Κώστας Ζάλιαρης
Τα είπε όλα... με τη σιωπή του ο Μουρίνιο

bet365

Ούτε φωνές, ούτε... ουρλιαχτά. Ο Ζοσέ Μουρίνιο χωρίς να πει κουβέντα, έκανε τους ποδοσφαιριστές του στην Τσέλσι να καταλάβουν και με το παραπάνω ότι τα έκαναν... μαντάρα στο ματς με τη Μπράντφορντ.

Οι «μπλε» έμειναν εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Αγγλίας με το τελικό 4-2 από την ομάδα της LeagueOne στο «Στάμφορντ Μπριτζ», σε παιχνίδι που μάλιστα προηγήθηκαν με δύο τέρματα, αλλά κατέρρευσαν ολοκληρωτικά.

Ο ένας στόχος χάθηκε, ενώ αυτή την εβδομάδα υπάρχει ο επαναληπτικός με τη Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε τους παίκτες του να καταλάβουν ότι θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις και να ξεπεράσουν το σοκ, χωρίς να χρειαστεί να τους πει κουβέντα μετά τον τρομερό αποκλεισμό στο Κύπελλο.

«Τι να τους πω; Δεν χρειάστηκε... Δεν ήταν ώρα για κουβέντες μετά το παιχνίδι με τη Μπράντφορντ... Δεν είχα να τους πω τίποτα στ' αποδυτήρια» ανέφερε ο «special one», που όμως, ξέρει ότι με το βλέμμα και την έκφραση του προσώπου του αμέσως μετά την Σαββατιάτικη αναμέτρηση, άπαντες κατάλαβαν πως επρόκειτο για μια από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές της ομάδας, με τους ίδιους να είναι υπεύθυνοι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα