Μικρό καλάθι για Ρικάρντο Κόστα στον ΠΑΟΚ

Μικρό καλάθι για Ρικάρντο Κόστα στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Μικρό καλάθι για Ρικάρντο Κόστα στον ΠΑΟΚ

bet365

Την εξασφάλιση της ελευθέρας του Ρικάρντο Κόστα από την Αλ Σαλίγια περιμένουν στον ΠΑΟΚ, με τον παίκτη να διαβεβαιώνει την ομάδα, όμως να κρατούν μικρό καλάθι στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πορτογάλος άσος, σε κάθε επικοινωνία που έχει με τους ανθρώπους του «δικεφάλου του βορρά», τούς τονίζει ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου δεν θέλουν να θεωρήσουν τίποτα δεδομένο αν δεν φτάσει στα χέρια τους το χαρτί που να λέει ότι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαλίγια.

Παράλληλα, στην αναμονή βρίσκονται οι Θεσσαλονικείς για να απεμπλακεί και ο Χουάν Ινσαουράλδε από τη Σπαρτάκ Μόσχας, ώστε να ασχοληθούν και μαζί του, ενώ, μετά την αρνητική κατάληξη στην υπόθεση του Ντέβιτς, το βάρος πέφτει σε άλλον μεσοεπιθετικό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα