Ξεθολώνει το τοπίο για Νοβαρέτι

Ξεθολώνει το τοπίο για Νοβαρέτι

Δημήτρης Τομαράς
Ξεθολώνει το τοπίο για Νοβαρέτι

bet365

Ο Ολυμπιακός και ομάδες από την Λατινική Αμερική παραμένουν στο... παιχνίδι για τον Νοβαρέτι. Το... παρασκήνιο για την επιθυμία του για Άντερλεχτ, τι ζητούν οι Λατσιάλι και η Πάρμα.

Οι επόμενες 72 ώρες πρόκειται να ξεκαθαρίσουν πλήρως το τοπίο γύρω από τον Ντιέγο Νοβαρέτι. O Αργεντίνος σέντερ μπακ σύμφωνα με τις τελευταίες πηγές παραμένει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού αλλά και συλλόγων από την Λατινική Αμερική (όπως Εστουδιάντες και Κόλο Κόλο) και ιδίως από την πατρίδα του. Δίνονται ακόμα ελπίδες στον Ολυμπιακό για deal. Την ίδια στιγμή το... παρασκήνιο που βγαίνει από την Ιταλία είναι πως ο Νοβαρέτι πιέζει με κάθε τρόπο για πάει στην Άντερλεχτ με την Λάτσιο και τον βελγικό σύλλογο να κάνουν και μία κουβέντα επ' αυτού.

Η Άντερλεχτ είχε στο πλάνο της εξάμηνο δανεισμό του παίκτη με μία ειδική φόρμουλα για οψιόν αγοράς τον Ιούνιο. Η Λάτσιο θέλει να πουλήσει τον παίκτη. Ζητάει μίνιμουμ 1.2 με 1.3 εκατ. ευρώ και μάξιμουμ 1.8 εκατ. ευρώ. Με αυτά τα δεδομένα κουβέντα επί της ουσίας δεν μπορούσε να γίνει. Με βάση την ενημέρωση από την Ιταλία και ο Ολυμπιακός είναι στην ίδια λογική: να πάρει δηλαδή τον παίκτη με δανεισμό. Ο παίκτης προτάθηκε στην Πάρμα, όπως και ο Σιανί.

Η Πάρμα από την πλευρά της δεν παρουσίασε μία ξεκάθαρη στάση ως προς τις προθέσεις της. Δεν κατέστησε σαφές το εάν θέλει να κλείσει τους Νοβαρέτι και Σιανί ή όχι. Αργά το βράδυ της Κυριακής πάντως κάποια ιταλικά media έδιναν βάσιμες πιθανότητες να κλείσει ο Ντιέγο Νοβαρέτι στην Άντερλεχτ. Θυμίζουμε βέβαια πως ο Χέρμαν Βαν Χόλσμπεεκ ξεκαθάρισε στο Gazzetta.gr πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με Νοβαρέτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα